Традиционният Фермерски фестивал „От нашата ферма – с любов за вас!“ се представя със свой щанд на тазгодишното изложение АГРА 2019 на Международния панаир в Пловдив.
 
 
АГРА е едно най-големите селскостопански изложения в Югоизточна Европа. Фермерският фест ще бъдем част от ФУДТЕХ, като ще предложи най-доброто от фермерските храни, съобщиха организаторите.
 
Производителите на фермерски и занаятчийски храни ще се представят на щанд в Палата 11 на 21, 22 и 23 февруари от 9 до 18 часа, а в последния ден на форума - 24 февруари, от 9 до 14 часа.  Организатор на феста и на участието в изложението е Фондацията за биологично земеделие Биоселена.
 
Земеделските стопани в инициативата „От нашата ферма – с любов за вас!“ предлагат своята продукция всяка сряда от 10:30 до 17:30 часа пред сградата на земеделското министерство в София.
 
Фестивалът представя богата гама от разнообразни храни от малки производители: краве, овче, биволско и козе сирене, кисело мляко, кашкавал, мед и пчелни продукти, сладка и сиропи, яйца, прясно месо, занаятчийски хляб, ядки, био вино, био оцет, био чай, био гъби шийтаке, плодове, зеленчуци и други от екологично чисти региони.