Галина Петкова е една от забележителните дами в селското стопанство. Тя е управител на семейната фирма „АГРО ДРИИМС-2016“ ООД. От 2008 г. заедно със съпруга й Венцислав са „отговорни“ за прославянето на българския розов домат из цяла Европа. Миналата година тя получи диплом за отлично представяне в класацията на фондация „Еврика“ за най-добър млад фермер. Първоначално отглеждат домати върху 30 дка с оранжерии на полето в землището на пазарджишкото село Мало Конаре, но впоследствие свиват производството на 4,5 дка оранжерии с розов домат. Преди време, травма, изискваща хирургическа намеса, изкарва Венци от строя и се налага Галя да поеме на гърба си цялата ферма. 
 
 
- Как виждате българското селско стопанство след 10 години?
- След 10 години дребни земеделци няма да съществуват. Ще останат само едрите земеделски стопани, към които ще бъде насочено цялото внимание на агросектора.
 
- Защо избрахте Вашето кариерно развитие да е в тази сфера?
-  С надеждата за по-добро бъдеще. Аз и моето семейство бяхме оптимисти и вярвахме, че земеделието ще е един успешен бизнес, но се оказа, че земеделската политика в България е погрешно структурирана и вниманието е насочено към по-едрите земеделци. Нито един успешно реализиран  инвестиционен проект, само затова, че живеем в неселска община и това спира нашето развитие. През годините дадохме всичко от себе си за развитието и популяризирането на българския розов домат както в България, така и в чужбина, но  не бяхме подкрепени от държавните институции  и това доведе до свиването на производството и реализирането на нашата продукция само на български пазар.
 
- Кои са най-ценните уроци, които научихте от практиката?
- Не прави непоискано добро.
 
- Кое в работата Ви е най-голямото предизвикателство?
- Постоянната работна ръка и метеорологичните условия през стопанската година.
 
- Кое Ви амбицира?
- Успехите през годините. Създаването на уникалния продукт, който произвеждаме в нашата ферма, а именно домата „Розова мечта“, който с уникалните си вкусови качества оставя трайна диря след себе си, както в България ,така и извън границите ни .
 
- Как подбирате хората, с които работите?
- Хората, с който работим са с нас повече от 10 години. Те са като част от нашето семейство.  Времето, през което те са с нас приеха всички наши трудови навици и умения.
 
- Как се прави успешен агробизнес в България?
- С много труд, постоянство, целенасоченост и устременост.