Tайтън Машинъри България АД ще вземе участие в тазгодишното изложение АГРА 2014, което ще се проведе от 4-ти до 8-ми март в Международен панаир гр. Пловдив. И тази година компанията няма да изневери на стила си и ще покаже авангардни технологии за високопроизводително земеделие.

 

На поле V – 16 срещу палата 3 на щанда на фирмата, фермерите могат да се запознаят с последните технологии от сетовен мащаб за растениевъдство, животновътдство и зеленчукопроизводство. Ще бъде представена пълната гама трактори и зърнокомбайни Case IH от серията Efficient Power с внедрена SCR система за понижаване на нивото на вредни емисии.
 

Трактори от сериите Farmall А и U, подходящи както за малки, така и средни стопанства.
 


Серията Farmall А от 65 до 115 к.с. е подходяща за окопаване, пръскане и въобще за всички по-леки работи на полето. FPT двигателят внедрен в тази серия трактори гарантира и изисква по-малко смени на предавките допринасящо за висока ефективност, нисък разход на гориво и комфорт за оператора.

 

Тракторите от серията Farmall U са оборудвани с изцяло нов 3,4-литров Сommon rail двигател, турбокомпресор с интеркулер и EGR система за обработка на изгорелите газове.

 

Новите трактори  Maxxum Efficient Power са с новата SCR система. Това се изразява в по-малко вредни емисии, повишена мощност и висок въртящ момент, както и ниски разходи на гориво и експлоатационни разходи при обработките.
 

Серията Maxxum EP обхваща 6 модела от 100 до 140 к.с., с 4,5 и с 6,7-литрови дизелови двигатели, с възможност за монтаж на тесни гуми за окопни култури. Изключително икономичен и с много добри теглителни характеристики. Подходящ за всеки тип стопанство.


За по големите фермери ТМБ ще предложи тракторите Case IH от серия Magnum и Magnum CVX, както и едни от най-търсените и високопроизводителни трактори в световен мащаб, колесния Steiger и Quadtrac - единствения трактор с 4 независими задвижващи вериги, които от тази година ще са със завишени мощности и същевременно по-икономични.
 

Фермерите ще имат възможност да се запознаят отблизо с предимствата на новите модели зърнокомбайни Axial Flow на Case IH от новите серии 130 и 230 с вградена SCR система.

 

Роторът на комбайните Axial Flow Case IH е уникален, заради това, че диаметърът му е намален, тоест пространството между ротора и контра ротора е увеличено. По този начин се увеличава пропускателната способност на машината, с което се увеличава производителността ù.


Патент на Case IH е преходния конус, който заедно с приемния винт в началото на ротора ускорява масата от наклонената камера, осигурявайки постоянен поток от маса на ротора, което не позволява нараняване на семената, а вентилаторът Crossflow разпределя равномерно потока въздух върху ситата. Различното при Case IH от останлите производители на комбайни е самонивелиращата се очистваща система, която включва вентилатора и ситата, което не позволява загуби на продукция. 


В рамките на изложението клиентите ще получават преференциални условия за покупка на земеделска техника!
 


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!