Оптиком ООД, официален вносител на селскостопанските машини JCB за България събра над 200 фермери на впечатляваща вечерна полева демонстрация на земеделска техника. Събитието, което е второто от серията демонстрации под мотото " Под светлините на JCB - лидер в иновациите"  се проведе, край Разград.

 

 

До момента в България няма практика презентациите на земеделска техника да се правят вечер, но това е поредният пример за иновационният подход на Оптиком в бранша.

 


По време на вечерната полева презентация фермерите имаха възможност да се запознаят и да тестват най-новите земеделски машини на JCB.

 

 


Управителят на Оптиком, г-н Веселин Генев съобщи, че фирмата съвместно с английският производител на машините JCB са подготвили специален пакет за всички присъствали на демонстрациите и фермерите могат да се възползват от следните промоции до края на месец август за всяка новозакупена машина, а именено:
- Специални промоционални цени за всички представени машини по време на демонстрациите;
- Посещение на всеки клиент в заводите на JCB в Англия;
- 1000 м/ч допълнителна безплатна гаранция на стойност 2000 евро за всеки новозакупен телескопичен товарач, т.е. общо безплатна гаранция 3000 м/ч до 5 години;
- Преференциални лизингови условия от JCB FINANCE.

 

JCB night show


Истинско шоу последва след дадения старт на демонстрацията. На полето бяха представени най-новите модели трактори и челни товарачи на JCB, сред които JCB Fastrac 8310 ; JCB Fastrac 3230 ; JCB Loadall 531-70, както и универсалното транспортно UTV - JCB Workmax.

 

JCB Workmax 2013

 

JCB Workmax

 

Впечатляващата вечерна презентация на JCB приключи с изненадваща и грандиозна заря.

заря - Оптиком - JCB

 

Следващата полева вечерна презентация на JCB, организирана от Оптиком ООД ще се проведе утре, 24-и Юни на отбивката за село Тотлебен на главния път - Плевен - Русе.


26 юли  На 2 км от Монтана по пътя за Лом;
29 юли  Между селата Доганово и Огняново, общ. Елин Пелин.



 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!