Универсалните немски товарачи Weidemann, които Агритоп ЕООД предлага на българския пазар, са успешно приложими, както за малки и средни животновъдни ферми, така и за големите зърнопроизводителни стопанства и животновъдни комплекси.
 
Пред Фермер.БГ Кристиан Берлинг, продуктов специалист в компанията Weidemann представи телескопичния товарач Weidemann 2070 T – машина, подходяща за малки, средни и големи стопанства и ферми.
 
Преимуществата на модела 2070 Т са, че има максимална височина на повдигане от 5 метра, голям и мощен Deutz двигател и система за хидростатично задвижване от Bosch. Двигателят е с мощност 75 конски сили, която е много голяма за такъв малък товарач. Тя е необходима заради голямата хидравлична помпа, чийто дебит е 75 литра в минута. Използва се сто процентово блокиране на предния диференциал, а кабината може да се накланя на една страна.
 
ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 
 
Телескопичният товарач Weidemann 2070 T позволява прикачане на хидравлично управляеми работни инструменти отпред. Оборудван е със система за бърза смяна на прикачния инвентар и хидравлично заключване на работния инструмент - от палетна вилица до тежка или лека кофа, специализирани работни инструменти за бали слама, почистване на тор, товарене на силаж и др.
 
Повдигащото рамо на машината е оборудвано с два цилиндъра, които се намират под хидравличната стрела. По-големият служи за повдигане, а по-малкият е свързан с кинематиката. Има и хидравлична навигация, така че когато товарът се повдига от най-ниска до най-висока позиция, той остава на една и съща застопорена и непроменена позиция. Това е много важно особено при работа с палетна вилица.
 
Кабината на товарача Weidemann 2070 T може да се накланя на една страна, което изключително много улеснява сервизирането. Повдигането на кабината става хидравлично. Това е много важно за клиента, когато той иска да извършва сервизна дейност по машината или да направи диагностика по нея.
 
Накратко – най-важните предимства на товарачa Weidemann 2070 Т са: кабина, която може да се накланя на една страна за лесно сервизиране, хидростатично задвижване на заключването на работния инструмент, телескопична стрела, която повдига до 45 градусов ъгъл, управление с джойстик, телескопична стрела с различни стандарти, хидравлични опции за специален прикачен инвентар за различни цели в селскостопанския сектор.


 
Допълнителна информация може да получите от Агритоп ЕООД:
 
Централен офис 
1113 гр. София, ул. “Коста Лулчев” № 20 
тел. 02/971 26 20 
0887702714
 
 
© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!