Тайтън Машинъри България АД взе участие в един от най-мащабните земеделски форуми в страната – Националната среща на земеделските производители в к.к. Златни Пясъци.

Пред аудитория от стотици земеделци и животновъди, които участваха в срещата, специалистите от Тайтън Машинъри представиха новата продуктова гама машини за 2014 година. И през тази година компанията ще предложи на българския пазар нови модели трактори от водещия си бранд Case IH:

“Традиционно и тази година предлагаме нови модели за нашите клиенти. Това са тракторите от серията Magnum CVX, оборудвани с безстепенна варио трансмисия. Нови модели има и при серията Quadtrac – 3 нови модела в 3 мощностни диапазона, които дават нови възможности и по-добри екплоатационни характеристики на машините“, каза пред Фермер.БГ инж. Росен Димитров, Регионален мениджър Тайтън Машинъри гр.Добрич.

 


За жътвена кампания 2014 Тайтън Машинъри предлага подобрени комбайни Case IH от сериите 130 и 230. Новостите са при разтоварващия шнек, скоростта на разтоварване, степента и качеството на овършаване при комбайните.

Много са новите продукти и при прикачния инвентар – най-актуална на пазара е сеялката за пролетници  Vaderstad Tempo - машина, която предлага изключително висока скорост на засяване с голяма точност, което довежда до голяма производителност.

Новост за клиентите на Тайтън Машинъри са торачките Kverneland Geo Spread – с възможност за промяна на нормата и скоростта на работа, както и възможнстта да се избегне презастъпването при торене.

И през тази година Тайтън Машинъри планира активна кампания на полеви демонстрации на земеделска техника в полето, с които да запознават клиентите си с предимствата на предлаганите машини във всички региони на страната, съобщи Григор Статев, зам.-изпълнителен директор на компанията.

От Тайтън Машинъри България АД обещават да покажат голямо разнообразие на земеделска техника на предстоящото изложение АГРА 2014.

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!