Конференция за новата регулативна рамка на САЩ за вносителите на храни, напитки, козметични продукти и медицинска техника и консумативи организират от Сайло Глобал и Института за публична политика
 
Конференцията ще се проведе на 10 ноември в София, в Интер Експо Център, зала Мусала, от 10:00 ч. до 18:00 ч. Входът за участниците е свободен. 
 
Събитието е  под патронажa на министъра на земеделието, храните и горите Румен Порожанов.
Лектори на конференцията са висши държавни служители и експерти от САЩ и България. Събитието е насочено към представители хранително-вкусовата и козметичната промишленост, представители на техните браншови организации, на граждански и неправителствени организации, браншови камари, търговски аташета, митници, счетоводни и юридически фирми и други, които имат интерес от износ на български продукти и производство към САЩ.
 
 
Провеждането на форум по избраната тема се разглежда като задължителна помощ към производителите и търговците в България, чрез която да се осигурят допълнителни възможности за развитие на икономическия обмен между Съединените американски щати и Република България. 
 
Повече информация за събитието и възможност за регистрация можете да откриете тук, а допълнителни въпроси или интерес за спонсорство и реклама можете да отправяте на [email protected]