Селскостопански работници за бране на грах в Португалия и Дания набира чрез Агенцията по заетостта датският работодател Greenpeas, информират от агенцията. Работниците първо ще заминат за Португалия, където ще останат от края на април до края на май, а след това за Дания - до края на август. Има възможност за удължаване на договора до средата на декември с работа отново във ферма в Португалия.

 

Кандидатите трябва да имат опит в селскостопанска работа, физическа издръжливост, говорим английски език, както и да умеят лесно да се приспособяват към съжителстване и работа с хора от различни нации. Възнаграждението в Португалия е 502 евро на месец. Има бонуси за хранене и за празнични дни, както и допълнително възнаграждение от 0,35 евро на кг при надвишаване на определената норма. В Дания заплащането е фиксирано за количество набрана продукция - 0,60 евро на кг.

 

Желаещите кандидати трябва да изпратят автобиографията си на английски език на електронната поща [email protected] С одобрените кандидати работодателят ще проведе лични интервюта на 11.04.2014 г. в София. Повече информация – на тел. 032/ 960 128032/ 960 128 и на http://eures.bg.

 

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!