Фирма Оптиком ООД ще събере тази вечер земеделски производители в региона на община Елин Пелин на вечерна полева демонстрация на селскостопанска техника JCB.

Това е последната от поредицата вечерни презентации на старозагорската фирма, органзирани съвместно с партньора ѝ JCB, които се провеждат в няколко региона на страната.

Демонстрацията отново ще премине под мотото „Да осветим полето с JCB - лидер в иновациите!“. Земеделските производители ще имат възможност сами да изпробват бързината и мощта на тракторите Fastrac, предимствата и силата на агри-товарачите JCB, практичното UTV Workmax и ще се възползват от специалните промоции, които Оптиком предлага. На демонстрацията ще се проведе тест-драйв и вечерно шоу.

Вечерната демонстрация на Оптиком и JCB е с начален час 19 часа и ще се проведе между селата Доганово и Огняново, общ. Елин Пелин.  

Стотици фермери посетиха останалите четири демонстрации, които Оптиком проведе през юли. До момента в България няма практика презентациите на земеделска техника да се правят вечер, но това е поредният пример за иновационният подход на Оптиком в бранша.  

Гледайте видео от вечерната демонстрация на Оптиком край село Гецово, общ. Разград:



 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!