В новият си съвременен център за подготовка и обучение MONOSEM предлага знания и умения в 4 сфери на компетентност: Продажби, Техническа подготовка, Работа, сглобяване и пускане в действие. Целта е да се предложи на заинтересованите потребители (дистрибутори, техници, клиенти) пълен набор от необходимите знания и умения за оптимална работа на машината, за да се получи в крайна сметка високо ниво на удовлетвореност на крайните клиенти. Всеки курс е разделен на 5 нива. Всяко успешно преминато ниво води към следващото. Центърът разполага с постоянно зает персонал за осигуряване на обучението и опресняване на знанията.

 

По-голямата част от обученията ще се провеждат в завода в Ларжас, Франция, а за нуждите на лекционните курсове Monosem откриват специална отделна нова сграда с голяма зала и 3 по-малки. Всяка зала за обучение събира до 40 души. Допълнителен шоурум с площ 700 кв.м. е на разположение, като в него са изложени основните модели на сеялките и култиваторите Monosem. Тази изложбена зала включва зона за новите технологии, където са показани различните компютри и ISOBUS терминалите. Има и музейна част, разкриваща историческите промени и прогреса в развитието и продуктите на компанията.

 

 

Осигурена е възможност в голямата зала да се позиционират специфични машини, които са предмет на обучението.

 

Monosem ще разчита на центъра за обучение, за да подобрява квалификацията на екипите от сервизната и търговска мрежа и да подготвя специалисти в прецизната сеитба, както и да осигурява компетентни съвети и обслужване на своите клиенти.

 

Нов уеб-сайт с информация за сервиз и резервни части на Monosem

Monosem предлага отскоро и нов уеб-сайт, предназначен за търсене в каталози на резервни части, технически съвети, търговска документация, където фермери и дилъри ще намерят много полезна информация. От основния сайт  www.monosem.com  изберете “Spare Parts” в горната част на страницата (или директно на линк http://service.monosem.com ) за достъп до новия сайт, който към момента предлага версии на 6 езика – френски, английски, немски, испански, руски и полски и е оптимизиран за работа и през таблети и смартфони.

Новият сайт е създаден за удобство на всички потребители и задачата му е да предлага полезна и необходима сервизна информация, но заедно с това да улесни поръчването на резервни части за дистрибуторите на Monosem.


Фермери и клиенти могат да търсят и намерят информация за специфични резервни части за своите машини, включително и произведени преди време. Налична е и информация с технически съвети, например за проверка на износването на дисковете и др.

 

Дистрибуторите имат достъп до отделна зона на сайта, в която заедно с каталозите за части са указани и съответните търговски условия. Тук могат да се консултират за цени и наличности на резервни части и директно да правят поръчки онлайн. Това допринася за бърз отговор и реакция при запитване от техните клиенти.

 

Сайтът е пригоден за лесна и интуитивна работа. Monosem са успели да превърнат търсенето на части в проста и бърза задача, вариантите са търсене в каталог, търсене по каталожен номер/описание, както и търсене по сериен номер на машина и предлагани изображения на често търсени части.

 

Заедно с пускането на новата интернет страница Monosem продължава да развива приложението за смартфони за настройка на сеялките “Planter adjustment”, което бе активирано през 2014 г. То вече е достъпно и от Google Play и App Store на 15 езика.

 

С тези свои новости Monosem потвърждава намерението си да предлага още по-добро обслужване и експертиза на своите клиенти и дистрибутори по цял свят.

 

За подробности и информация се обръщайте към дистрибутора на Monosem за България Оптиком ООД, www.monosem.bgwww.opticom-bg.com

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!