Когато става въпрос за качестно на транспорта на зърнени продукти и фуражи за животни, бързината е от особено значение. Днес ви представяме едно иновативно решение, с голям капацитет, висока скорост и кратко време за разтоварване, което няма как да не намали разходите ви.
 
 
Саморазтоварното ремарке Ferruzza, серия LG е оборудвано с шнек и е специално проектирано за транспортиране на зърно и фуражи за животни. 
 
Шнековата система се състои от долна свръзка, шарнирно огъване, и двете патент на компанията,  и въртяща се на 360 ° стрела. Долната част на свръзката се състои от маслена помпена 90 градусова предавателна кутия, която се задвижва верижно. Въртенето на стрелата на шнека се извършва посредством зъбно колело, задвижвано от хидравличен двигател. Шнекообразните конвеири, разположени под пода на контейнера и вътре в стрелата, не само се поддържат от крайни лагери, но и от междинен лагер, за да се намалят вибрациите и шума. 
 
 
Ротацията и повдигането на стрелата на шнека са хидравлично задвижвани, хидравличната система на стрелата е снабдена с два предпазни клапана. Един от тях е предназначен за избягване на повреди, дължащи се на затруднено въртене, докато другият е предназначен да предотврати изпускането на стрелата на шнека в случай на скъсване на тръбата. Ремаркето може да достигне скорост на разтоварване 2100 литра/минута, при скорост на ВОМ 540 об./минута., в зависимост от типа на продукта и от нивото на влажност.
 
Технически характеристики:
- обем на бункера: 8.5-16.5-20.5 куб.м
- товароносимост: 6-12-18 т.
- въртяща се на 360 ° стрела на шнека
- дължина на шнека: 5.00 м
- максимална височина на товарене: 7.03 м