За поредна година „Меркурий Агро и Ко“ ЕООД има удоволствието да покани своите настоящи и бъдещи клиенти на Международния панаир АГРА 2020 в Пловдив, който тази година ще се проведе от 19 до 23 февруари.

На щанда фирмата ще изложи нов и подобрен инвентар, произведен от „Меркурий Агро и Ко“, както и машини,  специализирани за обработка на лозя, зеленчуци и овошки, техника в помощ при отглеждането на рози, билки и др.

Клиентите отново могат да видят високо качество и разумни цени на предлаганите от фирмата машини.

Вниманието на посетителите ще бъде насочено към продълбочителите от серията PRESS, които са предназначени за експлоатация в овощни и зеленчукови градини, оранжерии, както и за обработка на лавандула, рози и други трайни насaждения.

Серията включва модели с от едно до пет работни тела. Машината е подходяща за малогабаритни и средногабаритни трактори.

На щанда отново ще бъде изложена ротационната фреза, утвърден модел Zuza M, върху който фирмата работи през последната година и го доразви, така че машината да отговаря на всички изисквания на българския фермер.

Дебютът тази година е на страничната ротационна фреза Rumi 2, която, както и модел Zuza M, е широко приложима и незаменима при отглеждането на лозя, овошки, билки, рози и зеленчуци.

Място на щанда на „Меркурий Агро и Ко“ ще има и култиваторът за окопаване, добре познат на българския фермер, както и други утвърдени модели машини.

Фирмата е подготвила среща с представители на полската компания Sfamasz – производител на вече добре познатата машина за бране на череши, вишни и сливи. Клиенти, които вече работят с машината, и тези, които имат интерес към нея, могат да зададат своите въпроси към производителя на 20 и 21 февруари.

За овощарите „Меркурий Агро и Ко“ ще изложи на щанда си дисков храсторез на испанската фирма Jumar.

Меркурий Агро и Ко“ ще очаква всички свои настоящи и бъдещи клиенти и партньори.