Затвърждавайки позицията си на един от световните лидери в производството на селскостопанска техника,  CASE IH направи силно представяне на световното изложение Агритехника 2013 в Хановер, Германия. Най-новите машини ще излязат и на българския пазар през сезон 2014 от официалния вносител Тайтън Машинъри България.

Представянето на CASE IH премина под мотото „Ефективно земеделие - нови трактори, технологии за жътва и решения за прецизно земеделие“, а най-атрактивни за посетителите на щанда бяха трактори CASE QUADTRAC 620, който получи признанието “Машина на годината 2014” при най-големите трактори, както и черната PUMA PLATINUM EDITION по повод производството на 40-хилядния трактор на известната серия.

QUADTRAC
QUADTRAC и Steiger са новият клас флагмени на CASE IH за 2014 г. с по три нови модела 540, 580 и 620. При QUADTRAC 620 максималната мощност достига до рекордните за момента в света на тракторостроенето 692 к.с. Всички нови модели се задвижват от 12,9-литрови, 6-цилиндрови двигатели с технологията Efficient Power. Максималният въртящ момент е 2941 Nm.

MAGNUM CVX
Един от най-атрактивните трактори на CASE IH за българския пазар MAGNUM CVX също беше акцент по време на Агритехника.  В него са обединени някои от най-модерните технологии на Case IH. Системата Управление на мощността на двигателя осигурява нарастване на мощността от 39 к.с и достигане на максимума от 420 к.с при 1 800 об./мин. Системата APM пък сама избира съотношението между оборотите на двигателя и предавката, на която да работи машината за оптимална производителност.

MAXXUM CVX
Новост от CASE IH на Агритехника беше обновената серия трактори  Maxxum CVX с три нови модела – 110 CVX, 120 CVX и 130 CVX. Maxxum CVX 130 е с максимална мощност 143 к.с. Това са 4-цилиндрови трактори и следват тенденцията към напълно безстепенна трансмисия, разширявайки линията на CASE IH в средния клас трактори, подходящи за земеделски и животновъдни стопанства.

AXIAL FLOW 9230
Новия комбайн Axial Flow 9230 за 2014 г. – най-големият в портфолиото на CASE IH, бе сред новите продукти за жътва на Агритехника. Ключово подобрение при комбайна е повишената продуктивност. Серията е част от семейството Efficient Power и разполага с двигател от най-ново поколение със система SCR. Основните предимства на тези двигатели са увеличената мощост, по-нисък разход на гориво и значително по-дълги сервизни интервали.

Значително е подобрена почистващата и вентилационната система на комбайна Axial Flow 9230. Друго предимство е това, че голяма част от настройките на хедера могат да се направят автоматично, така че операторът няма нужда да излиза от кабината и да прекъсва процеса на работа.ГЛЕДАЙТЕ ВИДЕО РЕПОРТАЖ ВЪВ ФЕРМЕР.БГ TV:

За повече информация относно продуктовата гама на CASE IH:

Тайтън Машинъри България
02/ 9713525 ; 02/978 41 42
[email protected]
http://www.titanmachinery.bg

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!