Фирма Агрокорпорейшън ООД започва да предлага на българския пазар пълната гама белгийски пръскачки Delvano. Машините се произвеждат в навесен, прикачен и самоходен вариант.

 
За предстоящата пролетна кампания фирмата пуска в продажба на промоционална цена прикачна пръскачка Delvano с обем на резервоара 3000 л. Работната ширина на щангите е 24 метра, като те са оборудвани с пълно електрохидравлично управление и стабилизиране. Разполагат и с 4 хидравлични бутала за сгъване и отваряне на щангите.


Освен основния резервоар за разтвора за пръскане, пръскачката е снабдена и с два отделни резервоара – един за измиване на ръцете и вторият с чиста вода за изплакване, свързан с основната система за почистване на резервоара за препарат.


Пръскачката Delvano е оборудвана с диафрагмена помпа с ниско налягане ANNOVI Reverberi, и дебит 250 л. /мин. Пръскането се извършва с компютър за управление - Teejet 844


Пръскащите секции се управляват чрез електрически контрол, а GPS системата - Matrix 570 осигурява автоматизирано затваряне на дюзите.


От Агрокорпорейшън предлагат възможност за купуване на пръскачката на лизинг.

 
За Delvano:

От 1960 г. Delvano е единствената белгийска компания за производство на самоходни пръскачки. Произвежда също и широка гама навесни пръскачки с ръчно и хидравлично управление, както и прикачни пръскачки за земеделие и градинарство.

 
Технологията на пръскане се развива постоянно и заради това преди 25 години от Delvano започват да прилагат компютърните системи в своите пръскачки, с цел повишаване ефективността и лекотата на пръскане. В момента компанията прилага Teejet компютърните технологии.

 
Пръскачките Delvano са награждавани нееднократно с различни отличия:

1992 г. - Златен медал за система за директно впръскване
1996 г. - Сребърен медал за независима предна ос
2000 г. - Златен медал за Eurotrac системата с независимо окачване на преден и заден мост
2005 г. - Златен медал за системата Boompilot, управлявана от DGPS, която позволява автоматично затваряне на секции, за да се предотврати припокриване.


Допълнителна информация за пълното портфолио пръскачки Delvano можете да получите от вносителя за България – фирма Агрокорпорейшън ООД:

 

Агрокорпорейшън ООД
село Тотлебен, Плевен
0888 871 1110888 871 111
[email protected]
www.agrocorporation.com

 


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!