Новият флагман при гумено-верижните трактори Challenger МТ775 Е, впечатлява не само с най-високата мощ, постигана до сега в своята гама, но и с атрактивния си цвят – черен мат Stealth, съобщи Трактор.БГ.

Прототипът Stealth – трактор от серията 700 с нов мощен ECO Power двигател, беше представен за първи път на Агритехника 2013, а сега вече е в масово производство и се очаква да излезе на европейския пазар в края на месец юни.
[news]
Серията 700 включва три модела трактори с нов 7-цилиндров Eco Power двигател с обем 9,8 литра - MT755E (378 к.с.), MT765E (405 к.с.) и MT775E (431 к.с.). Високоефективният двигател доставя повече мощност и намалява разхода на гориво до 5 на сто, в сравнение с предишния модел, като същевременно отговаря на стандартите за вредни емисии Tier 4 Final

Капацитетът на горивния резервоар при серията Challenger MT 700 Е е увеличен с 47 % до 773 литра. В съчетание с икономичността на новия двигател, това позволява на оператора  да прекарва повече време в полето, което води до още по-високи нива на производителност. Новата серия трактори е с подобрена охлаждаща система на двигателя, скрита под предния капак, чиито дизайн предава допълнителна агресивност на машината.
 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!