Въпреки регистрирания спад при продажбата на нови трактори за първите шест месеца на 2017 г., Zetor заема топ позиция сред своите конкуренти.

 

Машините за вертикална обработка Great Plains окупират Добричко (ПОКАНА)

 

По данни на Контролно-техническата инспекция (КТИ) към Министерството на земеделието, храните и горите (МЗХГ) регистрираните нови трактори, с марката Zetor до момента са 32, което поставя чешкият производител на водещо място, след гиганти като John Deere и New Holland.

 

Подобна бе ситуацията и през 2016 г. когато Zetor отново зае позицията на една от най-предпочитаните марки трактори в България.

 

Според експертите, през тази година интересът към земеделската техника ще се запази, но ще се обърне поглед към машините, които са основни за средните стопанства.

 

 

Тракторите Zetor, чиито официален дилър за България е фирма Стойчеви,са добре познати на родните земеделци и са техен универсален помощник, както във фермата, така и на полето. Изключително достъпната цена, високата продуктивност и  надеждния сервиз правят тракторите добре продавани на българския пазар.

 

След прибиране реколтата от пролетниците, земеделците трябва да се захванат с дълбокото изораване на освободените площи. Специалистите от фирма Стойчеви разбират нуждата от надежден помощник на полето и в тази връзка компанията обяви атрактивни цени при закупуване на нова земеделска техника в активния сезон.

 

 

Промоционалният пакет предлага по-добра цена за лидерът в ниския разход, тракторът Zetor Forterra 140, добре познат и със своята здравина и производителност, заедно с дисковата брана Unia ARES XL, която ще се справи успешно с всички трудности на полето и ще ви гарантира предпоставка за перфектна сеитба.

 

Повече информация за промоцията, както и за пълното портфолио машини UNIA и ZETOR можете да получите от Стойчеви.

 

www.stoychevi.com

sales@stoychevi.com

тел. 0887 244 288