Все още няма яснота за развитие по въпроса със заявеният инвеститорски интерес към Карловският тракторен завод в село Ведраре, от страна на китайската компания Chery, заяви пред Фермер.БГ търговският директор на предприятието Галин Иванов.

 

След проведената българската делегация в началото на есента, която посети Китай с начело на Премиера Пламен Орешарски и с участието на земеделския министър Димитър Греков, от страна на заводът производител на трактори в малкия и среден мощностен диапазон - Chery Heavy Industry Co., Ltd бяха заявени инвестиционни намерения за сглобяване на трактори в България, по модела в автомобилния бизнес. Това е начин за китайските трактори, които имат евро-сертификати да излязат на пазара в Европа.

 

Своевременно с темата за инвестиции в тракторния завод в село Ведраре, китайския производител осъществи контакт с Фермер.БГ и заяви, че търси дилъри на новите си серии трактори.  За повече информация относно контакти с търговските представители на Chery, пишете на : [email protected]


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!