В ежедневието си фермерите се сблъскват са какви ли не ситуации, като често за решаването на някои от тях е необходима и юридическа помощ. 
 
„Намирането на добър адвокат не е лесна работа. А и в голямата си част земеделските производители живеят далеч от големия град, в който са повечето добри или въобще налични адвокати“, оплакват се фермери. 
 
За да отдели време за посещение в кантора в града, фермерът трябва да остави работата в стопанството си и да организира пътуване. Излишно и вече не непременно необходимо упражнение. 
 
„Колко лесно и просто е да седнеш на компютъра или през смартфона и за няколко минути да поставиш проблема си пред компетентен адвокат“, коментират стопаните, които почти 24 часа са ангажирани с фермите си и ценят времето си. 
 

Вече има такъв вариант

 

АгриГейт Медия предоставя възможността на своите читатели да използват платформата advokatami.bg. 
По този начин имате бърза, адекватна и най-вече – по-евтина връзка с юристи, чийто правни съвети ще помогнат на земеделските стопани в казусите, които възникват във фермите, а и извън тях, ежедневно. 
 

Лесно е

 

Фермерите трябва само да изпратят казуса или правното си запитване чрез специалната форма във Фермер.БГ. Запитването им ще бъде разгледано от юристи в рамките на един работен ден, а след това по имейл или по телефон юристите ще се свържат с тях с оферта за правно съдействие от адвокат. 
 
И всичко това без да се налага да ходите някъде, да харчите пари за път или да отделяте от ценното си време за работа в стопанството. 
 
Адвокатските услуги са за фермери от цялата страна и то по всякакви правни казуси - земеделски земи, аренди, субсидии и данъци, отношения с институции и други.
 
 
Но консултации могат да се правят и за казуси, които не са свързани със селското стопанство – създаване на фирма, изготвяне на документи, регистрации, лицензи, разрешителни, изготвяне на договори, бизнес консултации, административни процедури, сделки с криптовалута, дори семейни и наказателни казуси.  
 
След като предложената оферта бъде приета от фермера, екипът се ангажира адвокат, който е с опит и компетентност по конкретния казус или запитване. 
 
Най-същественото е, че става бързо, без посещение на офиси в голям град и пести време и пари на земеделските стопани, разказват стопани, които вече работят с платформата