Valtra започва да предлага заводско-възстановени скоростни кутии за трактори. Възстановените скоростни кутии са добра алтернатива за евентуални ремонти на трансмисията. Клиентите могат да получат скоростна кутия, която е като нова, майсторски монтирана и оборудвана с всички иновации. Изработката се равнява на 60% от цената на нова скоростна кутия.

 

Инсталирането на възстановена скоростна кутия често е по-бързо и по-рентабилно, отколкото демонтирането на стара кутия и слагането на нова.

 

Всички дефектни части и всички лагери ще се сменят с нови от професионално подготвени специалисти за поправка на трансмисия. Неповредени части, които са все още в добро състояние, ако е възможно се използват повторно. След това скоростната кутия се сглобява, боядисва и тества. Правят се всички възможни подобрения. Възстановената скоростна кутия е с една година гаранция, по същия начин както при новите скоростни кутии.

 

Valtra в момента предлага около 20 вида възстановени скоростни кутии, включително и тези за серии N и T, 6000 и 8000, A и 100.  В близко бъдеще ще бъде предлагана реставрация на скоростни кутии Mezzo, Мега, HiTech, Versu и Direct.

.

Заедно с всички останали ползи , реставрираните скоростни кутии помагат за опазването на околната среда.

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!