Топ лектори от Европа пристигат за животновъдния форум на Фермер.БГ, който ще се проведе на 3-и Декември (четвъртък) в Сливен. Специализираният форум за животновъдство е единственият по рода си и се очаква да бъде с много интересна за фермерите програма. Да споделят опита и добрите си практики в България за събитието ще присъства д-р вмн.х.к. Хинрих Майер-Жерболое, който ще говори за управлението на млечните стада и бъдещите здравни изисквания на ЕС за животните. Той ще представи и българо германската Академия за професионално управление на фермата.

 

Хайко Корнаренс, експерт от HL Hamburger Leistungsfutter ще сподели ценен опит и ще говори за ефективните методи на отглеждане на преживните животни.

 

Интересът към форума към момента е много силен заради богатата програма с официални гости и експерти от сектор животновъдство. На събитието се очаква да присъства и министър Десислава Танева, както и експерти от МЗХ, които ще говорят по темите за субсидии в животновъдството и реализацията на инвестиционни проекти по ПРСР 2014-2020. Лектори ще говорят и по темите за пазара на мляко, месо и повишаване на конкурентоспособността на животновъдните ферми в България.

 

МОЖЕТЕ ДА РЕЗЕРВИРАТЕ И ДА СИ ГАРАНТИРАТЕ ПОСЛЕДНИ МЕСТА КАТО СЕ ОБАДИТЕ НА : 0878 24 25 87

ФОРУМЪТ Е БЕЗПЛАТЕН!

ВИЖТЕ ПРОГРАМАТА

 

 

 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!