Серия от демонстрации за пролетната сеитбена кампания 2014 провежда Тайтън Машинъри България в цялата страна. Към момента демонстрациите протичат при изключително голям интерес от страна на фермерите, които искат да се запознаят с най-новите технологии за сеитба и почвообработка.

В действие на полето Тайтън Машинъри показва трактори Case IH, сеялки и почвообработваща техника Vaderstad и Kverneland, както и пръскачки Tecnoma.

„Целта на нашите демонстрации e да представим техника на нашите клиенти, с която да могат максимално бързо и икономично да обработят своите площи през настоящата кампания“, каза Тодор Рачев, Търговски представител в Тайтън Машинъри България.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:




Tракторите Case IH разполагат с най-съвременния двигател, който покрива най-високите еконорми  Tier IV и ефективно се бори с азотните окиси, които са 10 пъти по отровни от въглеродните. Така тракторите Case IH не само работят отлично и имат много висока производителност, но и изключително щадят  околната среда.

Изключително добро представяне направиха Трактор Case IH PUMA ,180 к.с.  от ново поколение,  агрегатиран със 7-метров триоперационен култиватор Kverneland TLD.  Именно функцията три операции, с едно минаване впечатли фермерите, като им показа изкючително бърза и качествена обработка.

Следващата комбинация, която работи в полето е предназначена  специално за по-малките стопанства - Тракторът Case Farmmall 105, оборудван с 6 редова сеялка за пролетни култури – Kverneland Optima.  Това е едно добре решение за този тип стопанства, тъй като сеитбата, която постига този тип сеялка е изключително качествена, с много нисък процент загуби.

За по-големите стопанства, Тайтън Машинъри не пропуснаха да предложат и оптималната комбинация от машини за пролетна сеитба – трактор  Case Puma 230 CVX, агрегатиран с 12 редова сеялка Kverneland Optima HD, e-drive. Сеялката е оборудвана с уникалния изсяващ апарат за мулчираща и конвенционална сеитба Optima HD. Всяка изсяваща секция на сеялката се задвижва индивидуално чрез електрически мотор e-drive, управляван от монитор за максимална точност.

За растително защитната кампания, която провеждат  през този сезон земелците, от Тайтън Машинъри предложиха по време на демонстрациите си , комбинацията трактор Case IH Maxxum 140 с прикачна щангова пръскачка Technoma Galaxy 3224. Тези пръскачки са изключително прецизни и точни при своята работа, като имат варианти за оборудване с 18 и 24 метра щанги, в зависимост от нуждите на клиентите.

Впечатленията за част от демонстрираните машини споделя Йоско Радков, управител на Агрокорект ООД и дългогодишен клиент на Тайтън Машинъри България: „Още тогава когато започнахме през 2003 г., впечатленията ни за тези машини бяха отлични – много икономични и енергонаситени машини, с които много бързо си свършваме работата на полето, което в агротехническите условия е много важно. Затова и оттогава работим само с такива машини.“

Не може да се пропусне и презентираната по време на демонстрациите сеялка за окопни култури на Vaderstad – Tempo F –  сеялка за прецизна сеитба при висока скорост – около 20 км/ч, което беше доказано и на полето по време на демонстрациите. Точността на сеитба достига до забележителните 98 %, като сеялката може да бъде оборудвана  с различни опции – с или без торовнасяне.

Демонстрациите към този момент протичат при доста голям интерес от страна на фермерите.

Повече информация за актуални промоционални оферти за пролетната капания и изгодни лизингови условия от Тайтън Машинъри, може да получите на 02 971 35 25; 02 971 35 25 и сайта на компанията www.titanmachinery.bg

 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!