Mашини за повърхностна и дълбока обработка на почвата, валиране и торене, системи за целогодишно производство на зелени фуражи, базирани на иновативна австралийска технология, и техника за индустриално производство са сред предложенията на фирмите изложители, които ще се съберат в Добрич.

Два вида техника издърпаха пазара на агромашини

Специализираното изложение „Селското стопанство и всичко за него” ще се проведе за 28-а поредна година, съобщиха организаторите от „Добрички панаир” АД.

Земеделският форум ще събере представителите на модерния агробизнес и земеделските стопани в дните от 29 юли до 1 август. 

Основната тематика на изложението е едрогабаритна техника, малогабаритна техника, машини и съоръжения за животновъдството, селскостопански инвентар, прикачни и навесни селскостопански машини, семена и препарати за растителна защита.

В рамките на форума посетители и участници ще се запознаят с новостите и актуалните тенденции в развитието на агросектора, ще обсъдят проблеми и ще търсят решения. До момента участие са заявили 43 фирми. Официалното откриване е насрочено за 29 юли от 10:00 ч.