За трета поредна година екипът на Булагро Машини ще събере фермери в базите си в цялата страна, за да ги запознае с пълната гама от високопроизводителна техника, която предлага.

Всички събития започват в 9:30 часа, а локациите са следните:

•    28.07.2020 г. – Булагро Център, град Добрич;
•    29.07.2020 г. – Булагро Център, град Полски Тръмбеш;
•    30.07.2020 г. – Булагро Център, град Монтана.

Акцентът на събитията ще бъдат машините за есенна почвообработка и сеитба на австрийския концерн PÖTTINGER. Фермерите ще видят навесни и полунавесни плугове SERVO с нарезни или цели дъски, дискови брани TERRADISC, механични сеялки VITASEM и мулчиращи сеялки TERRASEM с различни работни ширини. 

Друг висококачествен бранд – BADALINI, също ще бъде представен със своите продълбочители с хидравлично регулиране на дълбочината с дискова секция HERCULES MEGA. Хедерите за жътва на слънчоглед и царевица DOMINONI са още едно интересно предложение от Булагро, което ще бъде показано на събитията. 

Земеделците ще могат да видят и продуктите на един от лидерите на пазара на пръскаща техника в света – датската компания HARDI, със своите прикачни пръскачки RANGER, NAVIGATOR и COMMANDER (оборудвана с патентованата TWIN система на HARDI за пръскане с въздушна асистенция), както и флагмана – самоходната пръскачка ALPHA EVO.

По време на мероприятията ще бъдат представени и датските тороразпръскващи машини BOGBALLE, австрийските култиватори EINBÖCK, пролетните сеялки MASCAR, мулчери и фрези FALC,  немските телескопични товарачи SCHÄFFER LADER.

Цялостни решения за успешно извеждане на есенната кампания и много положителни емоции – това обещават от БУЛАГРО на всички, които ще станат част от ДНИТЕ НА ТЕХНИКАТА 2020!