Фирма АГРИТОП ЕООД, официален представител за България на немската фирма WEIDEMANN организира серия презентации на различни модели колесни челни товарачи, които ще се проведат при реални условия в животновъдни ферми.

 

Компактни и мощни, челните товарачи с марката WEIDEMANN работят в среда, където другите се отказват. Вече повече от 40 години немският производител WEIDEMANN е сред лидерите в производството на колесни челни товарачи и иновативни разработки в света. Конструирани за работа в тесни пространства и изключително маневрени машините осигуряват мощност и подемна сила, които ги правят незаменими във всяка животновъдна ферма и малки, средни и големи стопанства.

 

Демонстрацията ще води експерт от завода-производител, който ще представи основни модели от продуктовата гама на WEIDEMANN, с различна товароподемност и приложение в реални условия с различни работни инструменти. Ще бъдат представени моделът 1240, който се отличава с изключително компактните си размери и завидна мощност. Участниците в демонстрацията ще имат възможност да се запознаят и с телескопичен челен товарач на компанията – модел T4512, който е носител на престижна награда за иновация за повдигаща система в Германия 2011 г.

 

Челните товарачи ще демонстрират своите предимства в ежедневната работа във всяка животновъдна ферма и стопанство: почистване, раздаване на храна, повдигане и транспортиране на различни товари, подготвяне за съхранение и транспортиране на необходими материали във фермата – бали с разнообразни размери и форма, транспортиране на биомаса и т.н.

 

 

Фирма АГРИТОП ЕООД кани всички свои клиенти и заинтересовани да посетят демонстрациите.

 

ПРОГРАМА:

 

Ден 1: 25 септември (вторник)

Място на провеждане: за Южна България - регион Сливен

 

Ден 2: 26 септември (сряда)

Място на провеждане: за Северна България - регион Плевен

 

Начало: 10:30 часа

 

За повече информация и заявка за участие:

Демонстрация за Южна България, регион СливенGSM: 0888 738 294

Демонстрация за Северна България, регион Плевен – GSM: 0888 738 293

 

  

 

© 2012 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!