Ферми за люти чушки с дебют на „Фудтех 2019“
Разширява се технологичната зона с иновативно оборудване за производство на храни





Фестивал на Бялата жътва подготвят отново в Тервел
Близо 779 000 тона пшенично зърно прибраха стопаните от Добруджа през 2022 г.

До края на януари: Търси се послание за Житницата на България
В седем думи Добричка област ще бъде представена в инициативата „Пилон Рожен“

Гергьовден идва с XI издание на Събора на овцевъдите
Съборът ще събере на едно място професионалистите в бранша, почитателите на народния бит и творчество, любителите на здравословните фермерски храни и на старовремските кулинарни традиции.

Откриха официално щанда на България на Зелената седмица в Берлин
България е известна със своите аромати и вкусове на храни, каза министър Явор Гечев
0 КОМЕНТАРА