Необичаен и шокиращ инцидент потресе жителите на петричкото село Коларово през последните дни.  Оказва се, че във вторник вечерта разярен пръч е убил своя пастир в кошарата край селището, твърди кметът на селото Атанас Гошев.

 

В събота агресивното четириного наранило и колегата на загиналия - 60-годишния Милчо Кирилов, който е настанен в МБАЛ "Рокфелер" - Петрич с тежки травми на ребрата и единия крак. Шефът на ОД МВР - Благоевград комисар Георги Костов, уточни, че се работи по всички възможни версии.

 

"Назначени са експертизи, чакаме резултатите от тях и тогава прокуратурата ще излезе с официално съобщение. По случая е образувано досъдебно производство за убийство срещу неизвестен извършител", съобщава БТА.

 

Миналия вторник Евтим отишъл да нахрани животните, заключени в кошарата, но не се върнал у дома. На следващия ден сутринта жена му го намерила мъртъв. Заради следите от насилие по тялото близките спряха погребението на Илиев, насрочено за 12.00 часа в четвъртък, направена бе аутопсия на тялото, а тъжният ритуал се състоя 7 часа по-късно.

 

Имаше двама заподозрени, единият от който бе популярен в селото психичноболен. Снощи обаче и той бе освободен, след като ден преди това в клетката преспа колега на убития пастир. С това се слага край на търсене на убиец-човек. Категоричен, че пръчът е убиецът е и съдебния лекар направил аутопсията.


 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!