Петнайстото издание на форума за земеделие БАТА АГРО, който се организира от Българската асоциация на търговците на агротехника, ще се проведе от 15 до 19 май 2023 година на Летище Стара Загора. 

Фермерите се запасяват с инвентар и самоходни пръскачки

Регистрацията за изложители вече е отворена, като до 20 декември се ползват отстъпки за ранно записване в размер на 40% от цените на изложбените площи, информираха организаторите. 

В изложението традиционно участват фирми за земеделска техника и агротехнологии, представящи най-големите световноизвестни брандове в сектора, напоителни системи, семена и препарати, резервни части, автомобилни и строителни фирми, консултантски и финансови институции и много други. 

Последното издание на изложението през тази година посрещна близо 15 000 души, които успяха да се запознаят с най-новото от земеделската техника и технологии, както и широк кръг от продукти и услуги за аграрния бизнес. 

По време на БАТА АГРО през 2023 година фирмите ще имат възможност да участват както с малки щандове, така и с огромни площи – има възможност за ангажиране на презентационно място с размер от 12 до 1296 кв.м. 

Приоритет за организаторите отново ще бъдат и демонстрациите. Ще има още повече възможности за демонстрация на земеделска техника, както и на семена, торове и препарати за растителна защита, които се представят върху опитни полета с посеви в близост до входа на изложението. 

Също така новост за формáта на изложението през последните години ще бъде и организацията на алеите за посетителите. 

За БАТА АГРО 2023 година всички изложбени площи и презентационни щандове ще бъдат разположени около една централна алея, така че всеки изложител да има пълна видимост и достъп до посетителите на форума. 

Регистрацията за БАТА АГРО се извършва чрез удобна резервационна система, с която всеки изложител може да управлява детайлите по участието си изцяло онлайн – заявка за площ, избор на място, поръчка на допълнителни услуги и оборудване.