Ръководителят на търговско-сервизния център на Оптиком ООД в Добрич Теодор Патлеев връчи голямата награда, комплект навигация TOPCON X23, за която се състезаваха стотици посетители в томболата ни по време най-голямото изложение за земеделска техника у нас - БАТА АГРО 2019.

Навигацията на японския лидер TOPCON AGRICULTURE отиде при Добромир Николов от ЗКПУ Лясково (обл. Добрич), а инсталирането й предстои съвсем скоро от специализирания екип на Оптиком. Честито още веднъж на победителя!
 

Благодарение на комплекта навигация TOPCON Х23, победителят в тазгодишната томбола на ОПТИКОМ вече ще има по-добро решение, което ще може да внедри веднага в стопанството си, като чрез него  значително ще се увеличи ефективността и намалят разходите. И всичко това чрез съвременния лидер в прецизното земеделие - TOPCON AGRICULTURE.

Каквито и да са типовете на полето, видовете култури или марките земеделска техника, Topcon предлага от сезон до сезон, от година до година, точни инструменти, които да Вви помогнат да посрещнете нуждите на един растящ свят.

Повече за продуктите на TOPCON предлагани от Оптиком може да получите и на сайта на компанията www.opticom-bg.com