Нови попълнения в автомобилния парк ще увеличат възможността за качествено и бързо обслужване на клиентите на Оптиком в страната. Нови брандирани автомобили заминаха при търговските и сервизни екипи в Монтана и Разград. До месец допълнителни нови сервизни автомобили ще обслужват клиентите в районите на Пловдив, Карнобат, Бургас и Стара Загора, съобщиха от Оптиком.
 
Вносителят на земеделска техника с марки Landini, McCormick, JCB, Monosem и др. реализира успешно стратегията си да е все по-близо до своите клиенти както със значителни инвестиции в нови удобни агро-центрове, разположени в ключови райони, така и чрез увеличаване на превозните си средства.
 
Бързата реакция е от особена важност и от Оптиком полагат усилия да удовлетворят изискванията на фермерите по отношение на качествен сервиз и доставки на техника и резервни части. Инвестицията е навременна предвид наближаващата жътвена кампания, за която от Оптиком са готови с налични на склад резервни части с изгодни цени и възможност за спешни доставки и ремонти.


 
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!