CASE IH представи новата серия трактори PUMA по време на изложението SIMA 2015 в Париж. Общо 7 модела с номинална мощност от 150 до 240 к.с. покриват нуждите както на зърнопроизводствените стопанства, така и тези на големите животновъдни ферми.

 

Мощни, ефективни и комфортни !
Новата серия трактори PUMA са оборудвани с 6,7 литрови двигатели, разработени от гиганта FPT. Те постигат до 240 к.с. мощност с лекота и оптимална икономичност, при едва 2200 об./мин. Максималната мощност с Power Boost може да достигне 270 к.с., а максималния въртящ момент от 1160Nm се постига при натоварване на двигателя от 1400 до 1600 об./мин. Една от ключовите новости при двигателите е новата система Hi-eSCR, която прави тези 6 цилиндрови агрегати най-чистите в историята на тракторостроенето досега. Те покриват най-високите изисквания за екология – Tier 4 Final. Интервалът за смяна на масла е увеличен на 600 м.ч.

 

CASE IH Puma 2015

 

Автоматичен двоен съединител при CVX трансмисиите – за повече мощ и икономичност!
Новите серии трактори PUMA 150-240 CVX използват плавна безстепенна трансмисия в диапазона 0-50 км./ч. Както при транспорт, така и при работа с прикачен инвентар, използваният иновативен двоен съединител ( DKT) решава проблема с губенето на мощност между превключването на предавките. Това осигурява по-плавна работа и води до икономия на гориво. CVX трансмисията работи в синхрон с технологията APM, която осигурява допълнителна икономия на гориво като следи нуждата от мощност и натоварване на двигателя при различните работни процеси.


Важна новост е и Active Stop системата, която помага на оператора при спиране на стръмен наклон да потегли плавно без нужда от натискане на съединител, дори ако тегли пълно с товар ремарке или голяма прикачна машина.

 

Първите трактори с вентилирани седалки !
Една от ключовите новости при серията PUMA е, че кожените седалки в кабината са отопляеми и вентилирани, също като при луксозните автомобили, а също така имат иновативно двойно окачване с цел по-малко вибрации. Освен това интериорът на кабината е висококачествено и плътно тапициран с мокет, който свежда до абсолютен минимум шума от трансмисията. Мултифункционалния и цветен тъч дисплей AFS 700 Pro дава възможност на оператора да осъществява мониторинг и да контролира всички важни процеси по време на работа. В съчетание със системата за прецизно земеделие CASE IH AFS, тракторите от тази серия работят с ISOBUS Class III, който осигурява точност на прикачния инвентар до 2,5 см.

 


Новото LED осветление осигурява видимост от кабината в радиус от 360 градуса, което в съчетание с тихата работа – е гаранция за дълга и ефективна работа, дори през нощта.


Навесна система създадена за тежък инвентар и тежка работа!
Максималния капацитет на навесната система при новата серия трактори Puma е 10 463 кг. с до 9 хидравлични клапана. Опцията за предна навесна система позволява агрегатирането на инвентар с маса до 3 785 кг. Системите са автоматично регулиране на оборотите на ВОМ и електронно управление от мултиконтролера в кабината на 4 от клапаните са допълнително улеснение за оператора.

 

 

 

Висока проходимост, маневреност и безопасност!
Новата серия трактори Puma имат автоматичен 4WD и блокаж на диференциала, както и опция за тяхното изключване, когато е необходимо. Активното окачване на предния мост е опция, но осигурява още по-високо ниво на комфорт, стабилност и самонивелация. Максималният радиус на завиване е сведен до едва 5,45 метра, а новите сензори на ABS системата гарантират максимална сигурност при транспорт, особено при теглене на тежки ремаркета.

 

 

Пълната гама трактори CASE IH могат да бъдат закупени на лизинг или чрез инвестиционен проект по мярка 4.1 от новата ПРСР 2014-2020. За детайлна информация и консултации се обръщайте към регионалните представителства на Тайтън Машинъри България АД или се обадете на националния номер : 0700-135-04

 

ВИЖТЕ ВИДЕО ЗА НОВИТЕ ТРАКТОРИ CASE IH PUMA CVX - 2015:

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!