RUBICON бележи началото на нов клас самоходни пръскачки, предназначени да задоволят изискванията за производителност на големите фермери. Перфектното съчетание на капацитет и лекота на работа осигурява блястящо представяне, което прави ежедневното пръскане лесно и бързо. Получете над 10 000 декара пръскани площи на ден, при това с по-добро приложение и при по-високи скорости на пръскане!
 
RUBICON 9000 ще издигне Вашата продуктивност и лекота на работа на съвсем различно ниво. Увеличеният капацитет на резервоара не само ще увеличи производителността, но ще подобри и навремеността на пръскането. 
 
А когато времето е един от най-важните фактори, защо да го губите в зареждане, когато можете да продължите да пръскате? Капацитетът Ви позволява да продължите да пръскате за по-дълго, като намалите времето за придвижване и пълнене. Когато времето е всичко – не го губете в пълнене.
 
Характеристики на RUBICON:
 
Максимална продуктивност
С предно разположени алуминиеви криле HARDI AluForce от 36 до 52 метра
 
 
RUBICON има необходимата мощност и въртящ момент, за да носи безпроблемно по полето до 9000 литра и 52 метра крила.  Използването на най-технологично напредналия и икономичен двигател Cummins® 8.9L QSL 9 Tier 4 Final, с мощност до 380 к.с. (283 kW), осигурява максимало представяне, надеждност и скорост до 55 км/ч. Двигателят е възможно най-добрият за задвижване на 4WD хидростатичната трансмисия от Danfoss.
 
Модерен двигател
RUBICON е задвижван от  най-модерния двигател Cummins© QSL 9 Tier 4 Final с 380 к.с. (283kW), за да Ви осигури мощност и надеждност, когато се нуждаете от тях. Двигателите Cummins са по-тихи, по-екологични и са лидер в предоставянето на мощност за хидростатични трансмисии. 
 
Хидравлична настройка на работната ширина
Колеята на RUBICON може да се регулира в движение - от 3,0 м до 4,0 м. Интегрираното въздушно окачване осигурява по-добро шофиране и представяне.
 
 
RUBICON предефинира понятието „стабилност на крилата“: революционната система с пневматично окачване позволява независим контрол на твърдостта на пружините и осите, фиксирани от двете страни на централната рама. Крилата остават стабилни дори и в най-тежките условия на работа.
 
Широката централна рама осигурява перфектна видимост в движение. Пружината държи централната рама в средна позиция, а хидравличният демпфер абсорбира енергия от движението на крилата. Хидравличен актуатор, управляван от кабината, оказва повече или по-малко напрежение върху пружината, за да промени съпротивлението.
 
Подобрен дизайн на кабината
Широка и просторна кабина със седалка от естествена кожа, с опция за подгряване/охлаждане.
 
 
Ненадминатата видимост на RUBICON позволява цялото протежение на крилата да бъде в полезрението ви, без да прекъсва изгледа ви напред.
 
Спецификация
 

Повече информация за HARDI RUBICON можете да получите от официалния представител на HARDI за България – Булагро Машини АД.