Управлението на земеделските стопанства вече ще бъде още по-ефективно с немския софтуер 365 Farmnet. 365 Farmnet дава възможност за управление на цялото земеделско стопанство само с един софтуер, съвместим с много марки производители, като Claas, Amazone, Muller Elektronik, Rauch и др. и вече се предлага на пазара за прецизно земеделие в България от Универсал НВГ. 

”365 Farmnet е софтуер, който се занимава с управлението на земеделските стопанства – а именно обобщава абсолютно всички модули в едно стопанство в един софтуер. Основното, с което се характеризира 365 Farmnet – това е, че първоначално той е безплатен софтуер за управление на селското стопанство, като след това клиентът може да закупуванови модули, които да тества в 30-дневен пробен период абсолютно безплатно и да прецени кои от тях биха му вършили работа за съответното стопанство. След източане на пробния период клиентът сам може да прецени дали софтуерът му върши работа и може да премине към неговото закупуване“, обясни пред Трактор.БГ Венцислав Георгиев, Мениджър Продажби в Универсал НВГ.  

 
365 Farmnet е уеб-базирано приложение, при което не се изисква  инсталиране. Единствено е необходимо наличието на достъп до интернет, без значение дали е от лаптоп, смартфон или таблет. 
 
Приложенията на 365 Farmnet APP позволяват работата в стопанството да се организира в движение, а достъпът до профила може да бъде използван от служители на различни работни нива във фермата, като някои от тях могат само се информират, а други да внасят корекции, например въвеждане на нова задача в работния календар.
 
GPS проследяването на машините дава възможност за наблюдение на работния процес в реално време.

 
Възможните допълнителни приложения, които могат да се използват с 365 Farmnet са свързани с професионални съвети за семена, торове и др., анализ на складови наличности, включително доставки и продажби, помощ за правилната настройка на пръскачката,  дистанционно наблюдение на вашите машини в реално време, възможност за бърза и опростена комуникация с персонала и други.

 
Немският софтуер 365 Farmnet ще направи официалната си премиера на пролетното издание на изложението БАТА АГРО 2016 от 8 до 12 март в Стара Загора, като всички земеделци, които проявяват интерес, могат да получат повече информация на щанд е17, където екипът на Универсал НВГ ще направи индивидуален профил с базовия модел на управление. 
 
Допълнителна информация за земеделския софтуер 365 Farmnet можете да получите от официалния представител на марката за България –Универсал-НВГ на тел: 0887227460