Министърът на земеделието и храните Десислава Танева ще даде старт на кампанията за директните плащания в сряда, 4 март 2015 г. Министър Танева ще посети, в 10:00 часа, Общинската служба по земеделие „Марица“, гр. Пловдив, която се намира на ул. „Богомил“ №31. По време на тазгодишната кампания земеделските производители ще имат възможност да кандидатстват за разпределението на финансов ресурс в размер на над 1,4 млрд. лева.
 
От 10:30 часа министърът на земеделието и храните ще отрие Международните специализирани изложения -„АГРА“, „БиоАГРА“ и „Винария“.
 
Международната селскостопанска изложба „Агра“, Специализираната изложба „БиоАгра“ и Международната изложба за винарство и лозарство „Винария“ ще се проведат от 4 до 8 март. По време на изложението „Агра 2015“ посетителите ще се запознаят с иновациите в областта на селското стопанство, животновъдството, биопроизводството и други сектори на селското стопанство, представени от фирми от 24 държави. В рамките на изложенията гостите ще имат възможност да разгледат иновациите за производството на селскостопански изделия, екопродукти, храни, вина и напитки, както и нови инструменти за маркетинг.
 

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!