За близо пет години Panamin Co. доказа, че предлага на българските и чуждестранните земеделци най-доброто антистрес решение за посевите им.

Качествата на имуностимулатора Panamin Agro го изведоха на челно място като първи избор на фермерите и доказателството за това е, че той разширява своето влияние и границите си на употреба. Стопаните от държави с традиции в земеделието също обърнаха поглед към него и започнаха да работят с иновативния продукт. 

“Благодарение на това, че Panamin Agro е най-добрият антистрес стимулант, започнахме да изнасяме първо в съседните на България държави, а сега достигаме и до земеделски производители в страни като Франция и САЩ”, разказа Ангел Кинанов, съсобственик и управител на Panamin Co. 
 
И действително - първият контейнер за Калифорния, САЩ с доказалия качествата си у нас и в десетки страни в Европа Panamin Agro вече е факт, допълват от компанията. 

Успоредно с един от най-успешните имуностимулатори на пазара, Panamin Co. създаде цялостната технология за листно стимулиране Panatechnology

Портфолиото не спира да се надгражда и продуктите в концепцията Panatechnology вече са над 20 - топ предложения от ново поколение, които ежедневно потвърждават заявката, че са комплексно природосъобразно решение, изцяло от натурални суровини. 

Те стимулират имунния отговор на растението и елиминират негативното въздействие на климатичните фактори върху посевите и то на най-добри цени. 

Това е генезисът на устойчивото земеделие без вреда върху природата и с толерантност към биотични и абиотични стресови фактори. 

Повече информация за Panatechnology и продуктите на Panamin Co. може да получите на [email protected] и на телефон 0883 20 99 20.