Двуседмичното сериозно затопляне в началото на февруари предизвика преждевременна вегетация в посевите, а настъпилите впоследствие сериозни студове изложиха на допълнителен стрес културите. Това неминуемо ще се отрази на добивния им потенциал. 

За да бъде компенсиран ефектът от този стрес при възобновяване на активната пролетна вегетация, растенията имат нужда от имуномодулатори, които да ги стимулират допълнително. 

Panamin Co. предлага антистрес процедури за посевите с креативни продукти на бъдещето като част от иновативната концепция Panatechnology.

Тя обхваща цялата имунна система на растението и го подготвя да изпълни потенциала си с продуктите на бъдещето като аминокиселини, екстракти от два вида водорасли, руското чудо - екстракт от торф, както и микронизирани суспензии от естествени вулканични скали

Навременното приложение на Panamin Agro и Panatop Immuno Active + е с доказан антистрес и имуностимулиращ ефект. 

А също и:
- Повишена студоустойчивост и намален риск от измръзване;
- По-добро развитие на кореновата система;
- Листно приложение, което подобрява приема и транспортирането на хранителни вещества;
- Намалено пестицидно натоварване на растенията (хербициден стрес);
- По-интензивен  растеж и толерантност към стрес, спомага за залагането на повече репродуктивни органи (подсилва братенето);
- Увеличава качествените показатели;
- Повишава добива.

Антистрес процедури с Panatechnology

В началната фаза на развитите комбинациите, които Panamin Co. препоръчва във фаза братене и фаза вретенене са: 

Panatechnology - Иновации за устойчиво земеделие и природосъобразни решения! 

Повече информация за Panatechnology и продуктите на Panamin Co.  може да получите на [email protected] и на телефон 0883 20 99 20.