Посевите на полетата пожълтяха почти навсякъде в България. Големият въпрос е ще се оправят ли? Отговорът е - да! В това ни увериха специалистите от Panamin Co

Вследствие на стреса от резките промени в температурите, добивният потенциал на растенията е намален, но той може да бъде възстановен. 

Това е най-важната задача за фермерите в момента, тъй като прогнозите тази година са за висока изкупна цена на продукцията от есенници и това е шансът на българските земеделци да компенсират загубите от миналата година. 

Много фермери, притеснени от ситуацията, решават, че трябва да торят или пръскат, за да спасят посевите си. Експертите от Panamin Co. съветват да не се бърза. Торенето и пръскането следва да се направят, когато настъпи активната пролетна вегетация. 

Сега е моментът да се инвестира в увеличаването на добивния потенциал. 

Това може да стане с доказания антистрес продукт №1 на пазара Panamin Agro Suspension или с подобния му Panatop Immuno Active + с добавен органичен мед (Cu) и силен фунгициден ефект. 

Заедно с тях прилагането на цялостната концепция за листно стимулиране Panatechnology, включваща в себе си екстракти от водорасли, богат набор от аминокиселини с добавени микроелементи и най-новият продукт Руското чудо - екстракт от торф, са гаранция за постигане на максимално висок резултат. 

Така фермерите ще са спокойни за своите инвестиции в увеличаване на добивния потенциал. 

Повече информация за Panatechnology и продуктите на Panamin Co. може да получите на [email protected] и на телефон 0883209920.