Вече над четири години екипът на Panamin Co. заедно с фермерите намира подходящи решения за всяка нива, всеки посев, всеки стрък. 

“Нашата задача е да помогнем на стопаните да печелят от модерно, устойчиво и природосъобразно земеделие, което да не прави компромиси с добивите и качеството”, споделят от компанията, която предлага иновативни продукти за повишаване на имунния отговор на растенията чрез изцяло натурални съставки.  

Panainnovation 

Ангажиментът на Panamin Co. да бъде в полза на земеделците с креативни продукти на бъдещето отчетливо ще се открои и през тази година.

2020-а година показа важността на състоянието на имунната система на растенията и успешните земеделци усещат и споделят, че е важно да се намери алтернатива на остарелите вече практики с високи норми на торене и растителна защита.    

Panamin Co. намери тази алтернатива в природата и сега я предлага като цялостна концепция с иновативната Panatechnology.
 
“Тази година ще помагаме на стопаните с голям набор от иновативни имуностимулатори с листно и почвено приложение. Нещо повече - те бяха важен партньор на фермерите, избрали да ги прилагат през миналата година и стресовите фактори не успяха да навредят до такава степен. Напротив - дадоха им спокойствие и увереност - рядка възможност за един земеделец. Но всичко се дължи на естествените суровини, които са в основата на иновативната Panatechnology”, разказа Ангел Кинанов, съсобственик и управител на Panamin Co. 

Panatechnology 

Panatechnology обхваща цялата имунна система на растението и го подготвя да изпълни потенциала си с продуктите на бъдещето като аминокиселини, екстракти от два вида водорасли, торф и микронизираните суспензии от естествени вулканични скали. 

Според нуждите на стопанството и съответния посев, Panatechnology е гъвкав механизъм от решения. Той е подплътен с богат набор от продукти, които се обединяват в индивидуални комбинации в цялостна технология за листно и почвено подхранване. 

Едновременно с това фермерите могат да прилагат Panatechnology с други иновативни практики като регенеративно земеделие, No-Till и др.

Приложението на Panatechnology дава възможност да се намали основното торене и използването на пестициди. Така иновацията води до устойчивост и сигурност. 

Заедно с доказалите се продукти на Panamin Co., новите съставки, изграждащи пълната палитра на иновативната концепция Panatechnology са: 

Микронизираните суспензии от естествени скали и минерали стимулират имунния отговор на растенията, повишават добива и качеството на продукцията. 

Със силно изразено фунгицидно действие и всички незаменими свойства и съставки на утвърдения Panamin Agro, но в по-удобна за употреба форма, иновативните и актуални на пазара Panamin Suspension и Panatop Suspension дават увереност на земеделците, че растенията им са имунизирани срещу намаляване на потенциала на културите вследствие на стрес.  

Екстракти от водорасли - комбинация от екстракти на два вида водорасли и аминокиселини с полифункционални ползи, съдържат естествени фитохормони и силно стимулиращо действие. 
L-аминокиселини - антистрес функция, ускоряват метаболитните процеси и стимулират растежа на културите. 
Glicin - спомага за абсорбацията на хранителни вещества, формирането на растителни тъкани.
Органичен въглерод - осигурява по-добър вегетационен растеж, подпомага биохимичните и физиологичните процеси в растения

Екстракт от торфхуминови, фулво киселини и микроелементи.

Това е генезисът на устойчивото земеделие без вреда върху природата и с толерантност към биотични и абиотични стресови фактори. 

Panatechnology - Иновации за устойчиво земеделие и природосъобразни решения! 

Повече информация за Panatechnology и продуктите на Panamin Co.  може да получите на [email protected] и на телефон 0883 20 99 20.