На специална церемония в централата на Тайтън Машинъри в САЩ бяха изтеглени победителите в играта „Горд съм да бъда фермер“, която проведоха съвместно Тайтън Машинъри България и Социалната мрежа на българските фермери - Фермер.БГ.
 

Големият победител в играта „Горд съм да бъда фермер“ е Давуд Давуд от град Варна, със своята снимка от месец юни : „Готов за големи добиви“  . Той печели голямата награда -  тороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, както и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм  "Стари времена – Беленташ“.


Вторият печаливш е фермерът Станислав Василев - stan288 от гр. Добрич с неговата снимка: "Полски пейзаж" . При него отива наградата GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna.


Фермер.БГ и Тайтън Машинъри България решиха да предоставят и  трета поощтрителна награда за снимката на No_nik – „Жътва“, която олицетворява традициите и приемствеността във фермерството като призвание и професия.


Фермер.БГ и Тайтън Машинъри България благодарят на всички участници, че споделиха с нас емоцията да бъдеш фермер. Вярваме, че постигнахме целта си , а именно да покажем, че въпреки трудните времена, фермерството е достойна професия и е за хора с призвание и любов към земята и животните.


Играта „Горд съм да бъда фермер“ доказа и още една позитивна страна за селскостопанския ни сектор – приемствеността между поколенията. Много потребители избраха да участват чрез снимки на своите деца – бъдещите млади фермери, които с радост участват в дейността на стопанството.
[news]
В играта се включиха  общо 319 фермери, които участваха в надпреварата за седмични и месечни награди, осигурени от организаторите. Потребителите във Фермер.БГ – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта качваха на адреса на играта www.tmb.fermer.bg  снимки на аграрна тематика: от своята ферма, аграрни пейзажи, както и снимки на машини със следните брандове: CASE IH, Vaderstad, Salford, Merlo, Tecnoma, Kverneland, Annaburger, Cherrington, Gregoire и други фирми производители на машини, на които ТМБ е представител, като на финала качените снимки в играта достигнаха 482 .

Всяка седмица финалиста с най-висок рейтинг, получаваше една от седмичните награди в играта „Горд съм да бъда фермер“ - рекламни шапки, якета, портфейли, ключодържатели, тениски и много други с марка CASE IH, предоставени от Тайтън Машинъри. Фермер.БГ награждаваше снимката с най-висок седмичен рейтинг със Захранване на портфейла в профила на финалиста.

Снимките в топ 20 от всеки месец участваха в томболата за големите награди Tороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм "Стари времена – Беленташ.
 
Много фермери се доверяват на селскостопанската техника, предлагана от Тайтън Машинъри България. Голяма част от снимките, които взеха участие в играта, бяха на трактори и комбайни Case IH, пръскачки Tecnoma, почвообработваща техника Vaderstad и Kverneland и др.
 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!