Радка Стоянова bbengi печели втората месечна награда в играта „Горд съм да бъда фермер“ на Тайтън Машинъри България и Фермер.БГ. Снимката, озаглавена "Златни слънчогледи" събра 3358 гласа и донесе на победителката ръчен часовник Case IH, осигурен от Тайтън Машинъри България, както и зареждане на Портфейла ѝ в Социалната мрежа Фермер.БГ с 30 лв.

Седмичната награда от играта отива при Дамяна Апостолова damiana за снимката ѝ „Круша 2013“. Тя печели флаш памет от Тайтън Машинъри България, както и зареждане на Портфейла ѝ в Социалната мрежа Фермер.БГ с 20 лв.
 

Играта „Горд съм да бъда фермер“ продължава до 30 септември, като раздава атрактивни седмични и месечни награди на снимките, събрали най-много гласове. Големите награди, осигурени от Тайтън Машинъри България и Фермер.БГ, ще бъдат изтеглени в присъствието на нотариус през месец октомври. За тях ще се състезават снимките в топ 20 от всеки месец. Наградите са: тороразпръскваща машина Kverneland Accord Exacta CL, GPS система модел EZ Guide 250 + AZ Steer + AG15 Antenna и уикенд за двама в комплекс за селски туризъм „Стари времена“ – Белинташ.
 
В играта могат да се включат всички активни потребители на Фермер.БГ – професионалисти и любители, без ограничения във възрастта. Те трябва да изпратят снимка/видео на аграрна тематика: от своята ферма, аграрни пейзажи, както и снимки на машини със следните брандове: CASE IH, Vaderstad, Salford, Merlo, Tecnoma, Kverneland, Annaburger, Cherrington, Gregoire и други фирми производители на машини, на които ТМБ е представител. Може да се участва с неограничен брой снимки/видео.
 

Включването в играта става чрез регистрация във Фермер.БГ. Снимките трябва да бъдат придружени от кратко описание, в което се посочва: място и характер на събитието, заглавие на снимката, име на автора. На създадената специално за целта страница tmb.fermer.bg потребителите могат да гласуват онлайн за най-харесваната и атрактивна снимка, заснета от участник в конкурса. Всеки потребител има право да гласува за всяка снимка/видео от конкурса най-много по веднъж на ден.
 

Пълните условия за участие в играта „Горд съм да бъда фермер“ можете да прочетете тук

снимка: „Круша 2013“, Дамяна Апостолова

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!