Управляващият съвет на националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) избира на своевременно заседание четирима служители-председатели.

Георги Радев: Иде жътва, но ечемикът побеждава от сушата

Председатели на регионални съвети на НАЗ гласуваха доверие на предишните членове на екипа на асоциацията - Георги Милев, Георги Радев, Илия Проданов, който е и на член на ръководството на обществото - Людмил Работов. Четиримата представители-председатели са избрани с мандат от три години.

Представяне на февруари Национална асоциация на зърнопроизводителите преизбра Костадин Костадинов като председател на Управителния съвет на провеждане Общо отчетно-изборно заседание. Преди това Костадинов е бил на две години председател на Управителния съвет, две години е бил председател на НАЗ, както и две години част от Контролния съвет на асоциацията.

 

Ето кои са сега зам.-председатели на НАЗ

Георги Милев е председател на Националната асоциация по земеделските арендатори в региона на град Плевен.

Георги Радев е председател на земеделските производители „Хаджи Димитър” в региона на град Сливен.

Илия Проданов е председател на Сдружение „Съюз на зърнопроизводители„ Маркели “- Карнобат. Продава се белият в надпреварата „Млад еврофермер на годината 2019“.

Людмил Работов е председател на Съюз на зърнопроизводители от Пловдив. В началото на 2020 г. спечелиха приза „Еврофермер на годината“ на изданието „Агробизнесът“.