В рамките на кампанията „ОСП работи за нас!“ имаме удоволствието да Ви поканим на Ден на отворените врати в стопанството на Тодор Иванов в село Красново, Пловдив. Съорганизатори на събитието са AgriGate Media, Институт за агростратегии и иновации и фондация Смарт Агростарт.
 
 
Научете какво смятат фермерите за предизвикателствата пред земеделските стопани, отглеждащи трайни насаждения и как горещото политическо лято на 2019-а година, свързана с избора на нов Европейски парламент и обсъждане на новата Обща селскостопанска политика (ОСП) след 2020 г. може да повлияе на плановете им. 
 
Събитието се осъществява с подкрепата на Агрополихим АД, като на опитното поле, домакинът Тодор Иванов ще разкаже още какви технологии прилага в своите розови полета и най-вече как различните инструменти на ОСП подпомагат дейността му. 
 
Очакваме всички, за които темата е интересна, на 27 май 2019 г. (понеделник) от 09:00 часа в село Красново, гр. Пловдив. Заедно с Тодор Иванов ще очертаем визията на земеделците и как те виждат и разбират предизвикателствата, които им предстоят, относно бъдещето в земеделието и селските райони у нас и в Европа.
 
При интерес да присъствате на събитието, молим да изпратите своите имена и тези на фирмата/организацията, която представлявате на адрес: [email protected]
 
 
 

Следете темата на cap4us.fermer.bg