За седма поредна година Националната асоциация на зърнопроизводителите (НАЗ) организира национален агросеминар. Този път надслова на събитието ще „Хоризонти пред българското зърнопроизводство“.
 
 
Традиционният двудневен форум ще се проведе на 30 ноември и 1 декември 2017 г. в Гранд хотел Пловдив, в града под тепетата, съобщиха от асоциацията.
 
Организаторите са амбицирани да предложат разнообразна програма, включваща  дискусионен панел по водещи за бранша теми и въпроси, а също така и представяне на устойчиви земеделски практики и последни нововъведения при производствените фактори. Лектори на форума ще бъдат доказани имена от страната и чужбина, които ще споделят пред фермерите своя опит в областта на управлението на почвеното плодородие и почвените обработки no-till и strip-till.
 
 
Седмият национален агросеминар ще събере на едно място земеделски производители, представители на институции, на търговски компании, на научните среди и на медиите от сектора. Благодарение на утвърдения изложбен формат делегатите ще могат да посетят щандовете на водещите компании – производители и вносители на продукти за растителна защита, подхранване, семена, земеделска техника и софтуерни решения.
 
В рамките на събитието тържествено ще бъде отбелязан единайсетия рожден ден на НАЗ, като предстои от асоциацията да публикуват и програмата на събитието.