Без залежал шарен слънчоглед в складовете? Гарантирано изкупуване и то с 14-19% по-скъпо от маслодайния слънчоглед? Възможно е, но е нужно да направите първата крачка още сега.

За да си спестите стреса от търсене на пазари и непрекъснато да следите за добра цена, най-разумното решение е да сключите предварителен договор за изкупуване и да си осигурите реализацията на шарен слънчоглед още преди да сте го засели. 

Кой е партньорът, на когото може да разчитате за изкупуване на шарен слънчоглед?

БОН ООД от град Павликени е тясно специализиран производител на ексклузивни храни за диви птици с износ в над 20 европейски държави. Компанията е на пазара вече 30 години и определено може да им се доверите за правенето на бизнес.

Техните продукти присъстват във всички големи вериги в Европа, като голяма част от тези храни за диви птици са на основата на шарен слънчоглед. С времето са изградили силни връзки с близо 50 доставчици, като в момента се стремят да разширят партньорската си мрежа. 

Кой може да се възползва от предложението за изкупуване в аванс?

Ако сте фермер, който се е ориентирал със сеитбата на шарен слънчоглед или искате да компенсирате провалени площи с рапица например, това предложение е точно за вас.

Договорите за изкупуване на шарен слънчоглед се сключват сега и се изпълняват на есен. За база се взема цената на маслодайния слънчоглед, като се прави премия от 14% до 19% за вас като производители.

Предимство ще бъде, ако сте засели минимум 300 дка с шарен слънчоглед Пионер Р64ВВ01. Дългогодишните наблюдения на екипа на фирма БОН ООД показват, че този сорт е най-стабилен във времето. Освен че е утвърден на пазара, той много добре се повлиява от нов хербицид на Corteva Agriscience, който решава всички основни проблеми на полето.

Какво ще спечелите, ако сключите предварителен договор с БОН ООД:

    Гарантирате си реализацията на шарен слънчоглед на цената на маслодайния плюс 14-19% премия (размерът на премията зависи от договореното количество, условията на доставка, начина на плащане, както и от евентуалната досегашна обща история с доставчика);
    Вие избирате датата на фактуриране (в периода 10.08.2024 – 10.12.2024);
    Може да доставите количеството в складовете на БОН ООД веднага след жътва (без такса за съхранение);
    Продавате цялото количество, добито от договорените декари;
    Защитени сте при форсмажорни обстоятелства. Ако докажете неприятното събитие с документ от съответните органи, не дължите никакви задължения/ неустойки по подписания договор.

По подобен начин с предварителни договори БОН ООД изкупуват и сорго. За база се взема цената на царевицата.

Играйте на сигурно с БОН ООД!

Не губете време. Свържете се още сега с техен представител на телефон 0888 453 965 или по мейл [email protected].