За втора поредна година фирма ИнтерАгри България направи силно участие на изложението БАТА Агро 2014, като показа богата гама от трактори и комбайни New Holland. Фирмата е единственият официален вносител на марката за България.

Показваме трактори от най-малкия диапазаон 80-90 к.с. до 560 к.с. - тук в случая – New Holland T9 560. Почти всички машини са агрегирани с подходящ инвентар от Gregoirе Beson, който е един от лидерите в почвообработващата техника, каза за Трактор.БГ Даниел Минев, изпълнителен директор ИнтерАгри България.

ВИЖТЕ ВИДЕО ПО ТЕМАТА:
 



Всички трактори New Holland  - от серия T6 до серия Т8 ще се предлагат с трансмисия AutoCommand, обясни  Франческо Вецали, Бизнес директор New Holland Agriculture за Балканите: Сериите трактори Т6, Т7 и Т8 с новите безстепенни трансмисии Auto Command покриват диапазона от 120 до 420 к.с. Трансмисията Auto Command™ следва натовареността на двигателя и намира оптималното съотношение за предаване на мощността към задвижващия вал. Така се оптимизират разходът на гориво и натовареността на отделните инвентари.

ИнтерАгри разполага на склад с тежките трактори от серията T8 с новата безстепенна трансмисия Auto Command заедно с прикачната техника на Gregoirе Beson – плугове, дискови брани и комбинирани машини изключително подходящи за работа в българските почвени условия.

На БАТА Агро бяха показани и двата основни вида комбайни на New Holland – двуроторните машини, които са уникални за марката и са ненадминати по чистота на прибиране, както и сламотръсните машини от серията CX – подходящи за средните и големите стопанства.

В тазгодишните тежки условия на жътва комбайните New Holland доказаха, че работят отлично в условия на заплевеленост, влага и полегнали посеви:

Имахме машини, които стигаха високи скорости от порядъка на 6-7-8-9 км/час при влага, мокри посеви, нещо изключително нетипично, когато се налагаше други машини да се движат с 1-2 км/час, коментира Даниел Минев.

Наскоро ИнтерАгри добави още един бранд към продуктовата си гама – италианските пръскачки Agrojet, които направиха премиерата си по време на БАТА Агро със самоходната пръскачка Maxxus с резервоар 4 тона.

Това е пълна линия от висококачествени пръскачки – като започнем от самоходните с клирънс в зависимост от конфигурацията – от 1,40 до 1,80 м, минавайки през прикачните модели, които имат различни линии; специализирани навесни пръскачки, специализирани лозарски, овощарски и т.н – абсолютно пълна гама от машини“, обясни директорът на ИнтерАгри.

Още много новости могат да очакват клиентите на ИнтерАгри тази есен, както и за сезон 2015, обяви  Франческо Вецали. Новата генерация лозарски и овощарски трактори New Holland излизат на пазара от този месец – перфектни за всички операции по лозята и овощните градини с нови двигатели мощност от 75 до 110 к.с.

Новости ще има и при роторните зърнокомбайни New Holland CR. Най-големият зърнокомбайн в света New Holland CR 1090 ще излезе на пазара за сезон 2015. Комбайнът е оборудван с двигател Cursor 16, който стана дизелов двигател на годината за 2014-та. Мощността му е 652 к.с.  Бункерът е с вместимост 14,5 тона и много висока скорост на разтоварване от 142 л/сек. На практика тази скорост означава, че целия бункер се разтоварва само за 2 минути, обясни Даниел Минев. Стандартно машината се предлага и с вериги.

Заедно с атрактивните машини на БАТА Агро, ИнтерАгри България впечатли посетителите си и с един от най-дизайнерските щандове – плажът на InterAgri Paradise.

Допълнителна информация за всички машини можете да получите от ИнтерАгри България:

София Еърпорт Център
Офис сграда А2, Офис 011
Бул. „Христофор Колумб“ 64
1592 София

Национален телефон: 0700 46 666
www.interagri.bg
[email protected]


 

© 2014 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!