Уникален контрол и производителност – това са първите впечатления от новата серия компактни трактори на Iseki – TG6000.

Новата серия TG6000 предлага значително по-висок клас на оборудване в сравнение с досегашните модели. Всички основни хидравлични операции са покрити от оборудваните хидравлични компоненти.

Моделите с кабини се отличават с по-добра видимост, функционален и атрактивен интериор. Освен парно и климатик, като стандартно оборудване са добавени специално тонирани стъкла срещу слънчева радиация и алтернатори от 65 и 70 ампера.

Максималната скорост също е увеличена, като достига до 36 км.ч. в зависимост от спецификацията на гумите на трактора. Високите допустими натоварвания на осите позволяват по-голям избор на конфигурация на гуми.

 

Моделите, които се предлагат за Българският пазар са оборудвани със скоростна кутия от типа Powershift, но по желание на клиента тракторът може да се поръча с конвенционалната синхронизирана механична кутия или с HST.

Информационната асистираща система за оператора е напълно интегрирана и добре организирана, като позволява по-лесно извършване на земеделската работа и коригиране на грешките своевременно.

Новата серия TG6000 на Iseki предприема сериозна крачка напред в мощностния клас 44-60 к.с. с повече мощност, гъвкавост и икономичност.


ВИЖТЕ ВИДЕО:


 

 

Основни акценти:
Джойстик за хидравлични приложения

Стандартно оборудван с хидравличен  джойстик, тракторът от тази серия е готов за предно навесен хидравличен инвентар, като челен товарач, фреза за сняг и други.

Два допълнителни лоста за контрол на хидравликата са добавени на десния панел за допълнителна функционалност.

4 задни хидравлични клапи

Серията TG 6000 e оборудвана с 2 двойки задни хидравлични изводи за инвентар, който използва хидравлика от трактора.

Среден ВОМ

Моделите за българският пазар са оборудвани със среден ВОМ, от който лесно може да се изведе и преден за различни приложения –  основно за комунални нужди.

Силоотводен Вал със soft start функция

Силоотводният вал е със Soft Start функция, която е изключително полезна при използване на инвентар с високи стартови натоварвания. Тя абсорбира тези пикове само чрез натискане на бутон от оператора.

Триточкова навесна система с бързи куплунги

За разлика от предишните модели на TG серията, при TG6000 капацитетът на повдигане на навесната система е увеличен с 10%. Външният хидравличен цилиндър при модела TG6590 добавя допълнителна мощност. Триточковата навесна система на трактора се характеризира с бързи куплунги като стандартно оборудване и теглич, съобразен с Европейските изисквания.

 

© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!