Antonio Carraro TX-TRX 7800 S е професионален избор, подходящ за всяко стопанство. 
 
 
Това, което прави тракторите от тази марка атрактивни е предвидливо взетото стратегическото решение да се поставят двигатели с директно впръскване от най-добрите световни производители, които намаляват потреблението и увеличават производителността. Проектирани да извършват рутинни земеделски дейности или да обработват култури, отглеждани на равни или наклонени терени, моделите TX-TRX 7800S се справят отлично във всяка ситуация, благодарение на перфектното разпределение на теглото и четирите големи изодиаметрични задвижващи колела, като по този начин постигат постоянно сцепление с минимално наземно уплътняване. 
 
 
За да се намали увреждането на повърхността на почвата предното предаване може да се изключи по всяко време.
 
Друго интересно е интегрирана система, която позволява завъртането на  мястото на водача заедно с кормилната уредба и скоростите на 180 °, за да се използва предната навесна система за вдигане на вилици, шредери, снегорини и друг инвентар с лекота. Този трактор е изключително подходящ, както за селското стопанство, така и за поддръжка на големи спортни центрове, паркове и обществени места.
 
Освен това тракторът от тази серия разполага с ACTIO TMACTIO™ - единствената система на шаси, позволяваща завъртане до 15 ° спрямо надлъжната ос на трактора, благодарение на което се намаляват трептенето и вибрациите, както на склонове, така и при обработването на всякакви терени. Благодарение на своето ACTIO™ шаси тракторът преразпределя общото си тегло: 60% върху предната ос и 40% на задния мост. Това е идеалното равновесие при монтиране на допълнително оборудване, тъй като разпределя 50% от теглото на всяка ос.