Канадската компания MacDon използва най-голямото изложение за селскостопанска техника Агритехника в Хановер, за да представи иновативните си технологии от ново поколение. Решения, които са предназначени изцяло за ефективно, надеждно и бързо прибиране на реколтата при високодоходните култури. 
 
 
Първата иновация нови името MacDon FD75 FlexDraper - най-новият акцент от серията FlexDraper. Хедерът гарантира максимална гъвкавост, благодарение на перфектното разположение и синхронизацията на различните компоненти. Всичко това дава на земеделците до 45 '(13.7m) основа, с безкомпромисно качество, която няма как да си позволи да компрометира производителността.
 
 
Нов, прибиращ се барабан, увеличени скорости на захранващия механизъм и подобрена хидравлика. Това са основните характеристики на новите хедери на канадския производител - D1 и FD1. Двата модел заменят старите версии D65 и съответно FD75. Машините са изцяло предназначени да увеличат производителността при най-трудните за прибиране терени. 
 
 
Друга новост бяха косачките от M серията на MacDon. Увеличена производителност, подобрен комфорт на оператора, с изцяло нова система за окачване и повишена производителността. Това промени канадският производител, за да покрие изцяло нуждите на своите клиенти.