Новата серия  трактори JCB 4000 ще замести настоящата JCB 2000, стана ясно на международното селскостопанско изложение Агритехника 2013 в Хановер, Германия.

Тракторите от серия Fastrac 4000 ще са с повече потенциал – новите двигатели са с мощност от 160 до 220 к.с., трансмисията е CVT, хидравличната система е с по-голям дебит, постигнат е още по-малък радиус на завиване с Quadtronic– непостижим от конвенционален трактор със същата мощност и габарити.

Подобрения в окачването и управлението в допълнение към впечатляващата висока скорост при работа на полето и придвижване по шосе също ще впечатляват потребителите след пускането на новите трактори на пазара.


Новата кабина  е с размер, който много малко трактори от този диапазон могат да си позволят по отношение на пространство и пълна видимост. Големите врати, раздалечените предни колони и скосеният отсек на двигателя дават много по-добра видимост напред, настрани и назад.

Тракторът може да се агрегатира с обичайния прикачен инвентар за прибиране на зелена маса и почвообработка, но също така и за работа с приспособления за подрязване на крайпътни храсти, поддръжка на пътища и крайпътни зони, благодарение на уникалната си комбинация от мощност, стабилност, висока скорост и лесно управление.

Повече информация за новата серия JCB 4000 можете да получите от официалния дистрибутор на JCB за България ОПТИКОМ ООД, www.opticom-bg.com.

Гледайте ВИДЕО РЕПОРТАЖ за JCB 4000 oт Агритехника 2013:

 

© 2013 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!