СД Драганови пуска на българския пазар нова актуална и иновативна технология за механично бране и събиране на реколтата на овощни дръвчета.
 
Специализираните механични машини за бране и събиране на реколтата Berardinucci, Италия представляват идеалното решение за оптимизирането на времето за обиране на овощните дръвчета. Тези машини са незаменимо средство за периодичните операции в процеса на бране.
 
Механичната машина за бране представлява вибрационно устройство с иновативни функции и изключителна гъвкавост, предназначена за събиране на реколтата на овощни дръвчета като: орехи, бадеми, кестени, вишни, череши, сливи и други.

 
Машината се контролира с дистанционно управление. Това позволява на оператора, да се доближи до дърветата и да следи по най-добрия начин позицията на вибриращото устройство (вибрираща глава) и всяко движение на неговата работа. Вибриращата глава с нейното затягащо устройство и патентовано окачване е проектирана така, че да вибрира в ствола на дървото и клоните, за да се постигне по-висок добив на реколта от плодове, като същевременно се избягва увреждането на кората на дървото.

 
Самостоятелни единични и двойни бързи връзки, допринасят за лесното монтиране към 3-точковата навесна система на трактора. Заради универсалния си дизайн, машината е подходяща и за трактори с малка и средна мощност.
 
Допълнителна информация за машините и моделите предлагани от СД Драганови, може да видите тук: www.draganovi.bg
 
 
© 2015 Всички права запазени. Позоваването на Фермер.БГ е задължително!