НL-TopMix ще участва и ще партнира на първото изложение на животни и фермерски храни - Фермер Експо Раковски 2017, организирано от сдружението на производителите на краве мляко - Фермерско мляко.
 
 
Събитието ще се проведе на 14 октомври в град Раковски. Мястото не е избрано случайно, тъй като Пловдивска област е един от големите животновъдни региони в страната. Изложението има за цел да се засили пряката връзка между фермерите и потребителите, като акцентира върху качествата на българското мляко и продуктите произвеждани от него.
 
„Като партньор на професионалното фермерство в България ще подкрепим тази инициатива, където фермерите ще имат възможност да покажат, че в България животновъдството може да се развива устойчиво и да бъде печеливш бизнес. Нашата стратегия е да подпомагаме фермерите в тази посока на развитие, като ги консултираме относно цялостната концепция на хранене и отглеждане на техните животните” - заявяват позицията си от HL-TopMix.
 
Организаторите са подготвили богата програма, която включва представяне на стратегията за развитието на говедовъдството, показване на реален производствен процес в модулна мандра, множество демонстрации на автентични рецепти на фермерски храни - ръчен кашкавал, месни специалитети от региона, императорски хляб и много други. 
 
Фермерите ще имат възможност да видят селекция от най-успешните породи животни, като специалистите на HL-TopMix ще бъдат на място, за да консултират фермерите относно пълноценно и балансирано хранене за постигане на високи резултати в продуктивността. 
 
По време на изложението ще бъде проведена и томбола с награди от HL-TopMix, в която могат да се включат присъстващите фермери. Не на последно място гостите ще могат да се насладят на автентичния фолклор от района на Раковски, тъй като българската народна песен е част от цялостната традиция на производство на мляко и млечни продукти у нас.
 
Повече информация можете да получите на [email protected], в интернет на адрес: www.hl-topmix.com и във фейсбук страницата на компанията https://www.facebook.com/TopMixLtd